Om Mic-Key

Mic-Key knapsonde

Mic-Key er en lille ernæringssonde, også kaldet en gastrostomisonde eller mavesonde. Mic-Key ernæringssonde er fremstillet i transparent, vævsvenlig silikone og fri for ftalater. Med en Mic-Key ernæringssonde er det muligt at tilføre kroppen nødvendig ernæring, medicin og væske og samtidig bevare en aktiv livsstil.


Med en Mic-Key-knap har du en åben kanal (stomi), der kan lukkes, og som du kan føle dig tryg ved. Gennem stomikanalen kan du altid give ernæring. Mic-Key er lille og du slipper for en fastmonteret forlængerslange, der stikker ud. Mic-Key ses ikke, du har bevægelsesfrihed og ser ikke syg ud. Inde i din mavesæk fylder Mic-Key også kun lidt, så det er ernæringen, der fylder mavesækken.


Med Mic-Key kan du give et fuldt måltid eller tilskud til et måltid Mic-Key gastrostomisonde bruges til at indgive sondemad, enten som tilskud ved utilstrækkeligt indtag af føde eller som eneste næringskilde. Med Mic-Key kan du give maden kontinuerligt som et helt måltid, som tilskud til et måltid eller som tilførsel af føde om natten.


Med Mic-Key ernæringssonde er det nemt at give medicinDet er nemt at give medicin med Mic-Key gastrostomisonden - og nemt at give mindre og hyppigere måltider. Mad og drikke gives direkte ind i mavesækken gennem Mic-Key via en forlængerslange. Når der ikke indgives ernæring, medicin eller vand, skal proppen blot sættes i  Mic-Key.


Mic-Key er nem at skifte - og fås til både børn og voksne Mic-Key er nem at indsætte og udskifte og findes til både børn og voksne. Mic-Key sonder fås i et stort udvalg af størrelser, så du kan opnå individuel pasform og optimal komfort. Alle Mic-Key-produkter er latexfri.


 

You are now leaving the MicKey website

You have selected a link that will take you away from the MicKey website. Click cancel to return to MicKey website Or continue to proceed