Gode råd

Gode råd om mavesonder

Der kan melde sig mange spørgsmål, når man skal håndtere en mavesonde. Hvordan rengør man den? Hvordan giver jeg medicin? Hvordan giver jeg sondemad? Kan mit barn gå i svømmehallen? Hvor lang tid holder min Mic-Key?

Børn og sonder

Der kan melde sig mange spørgsmål, når man har et barn med mavesonde – om alt fra modermælk og sondemad til hudpleje og tilstopning af sonden. Her kan du læse mere om børn og Mic-Key.

Kundeservice

Nogle gange kan det være rart at kunne spørge en person og få svar med det samme. Vores kundeservice sidder klar til at svare på stort og småt om vores mavesonder. Se, hvordan og hvornår du kan kontakte vores kundeservice.

Key Account Manager

Er du sundhedsfagligt personale, kan du altid kontakte os, hvis du har spørgsmål eller brug for vejledning og information om vores mavesonder, eller hvis du har brug for rådgivning i forbindelse med skift til Mic-Key. Kontakt vores produktspecialist her.

FAQ om Mic-key

Her kan du finde de typiske spørgsmål og svar om Mic-key. FAQ om Mic-Key.
Du kan også blive klogere på bl.a. brug og pleje af Mic-Key, udskiftning af vandet i ballonen og meget mere via vores interaktive guide.


 

Senest opdateret  15-03-2021

Du forlader nu MicKey.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra MicKey.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til MicKey.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.