Mic-Key

Mic-Key®

Mic-Key er en ernæringssonde, som går gennem huden på maven og direkte ind i mavesækken. Den holdes på plads i mavesækken ved hjælp af en vandballon, og du slipper for en fastmonteret forlængerslange, der hænger ud fra maveskindet. Sonden ligner en lille knap og kaldes derfor også for en knapsonde.
Med en Mic-Key-ernæringssonde er det muligt at tilføre kroppen nødvendig ernæring, medicin og væske – og samtidig bevare en aktiv livsstil. Mic-Key er fremstillet af 100 % ren medicinsk silikone, og både Mic-Key-sonder og -tilbehør er fri for ftalater og latex. Se, hvordan Mic-Key er opbygget.

Kort om Mic-Key sonde

  • Lille og diskret
  • Det er muligt at være fysisk aktiv, selvom man bruger Mic-Key – man kan endda svømme
  • Findes i 80 forskellige størrelser og kan tilpasses den enkelte bruger
  • Kort leveringstid
  • Holdbar i op til 8 måneder
  • Kan skiftes derhjemme
  • Har en anti-tilbageløbsventil, som sørger for, at maveindholdet ikke løber ud

Med Mic-Key kan du leve et aktivt liv

Mic-Key gør det mulig at have en aktiv livsstil, både for børn og voksne. Du kan endda tage i svømmehallen eller på stranden, selvom du har en Mic-Key sonde. Mic-Key har ingen slanger, der stikker ud fra maven, og den er let at håndtere i hjemmet. Derudover har Mic-Key en lang holdbarhed på helt op til 8 måneder.

At spise med Mic-Key

Når du bruger Mic-Key, kan du stadig spise og drikke normalt – i det omfang, du er i stand til. Det er også muligt at tage flydende mad/drikke i Mic-Key, f.eks. suppe, kaffe eller noget andet, du kan lide – bemærk, at væsken bør have stuetemperatur. Du kan indtage mad gennem Mic-Key enten med pumpe eller sprøjte. Læs mere om mad og væske gennem Mic-Key.

Interaktiv guide om Mic-Key

Brug vores interaktive guide for at se animationer af, hvordan du anvender og passer din Mic-Key:

Mic-Key brugervejledning

Du kan downloade vores Mic-Key brugervejledning i pdf-format.


 

Senest opdateret  15-03-2021

Du forlader nu MicKey.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra MicKey.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til MicKey.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.