Om Mic-Key

Mic-Key knapsonde

Mic-Key er en lille ernæringssonde, også kaldet en gastrostomisonde eller mavesonde. Mic-Key ernæringssonde er fremstillet i transparent, vævsvenlig silikone og fri for ftalater. Med en Mic-Key ernæringssonde er det muligt at tilføre kroppen nødvendig ernæring, medicin og væske og samtidig bevare en aktiv livsstil.


Med en Mic-Key-knap har du en åben kanal (stomi), der kan lukkes, og som du kan føle dig tryg ved. Gennem stomikanalen kan du altid give ernæring. Mic-Key er lille og du slipper for en fastmonteret forlængerslange, der stikker ud. Mic-Key ses ikke, du har bevægelsesfrihed og ser ikke syg ud. Inde i din mavesæk fylder Mic-Key også kun lidt, så det er ernæringen, der fylder mavesækken.


Med Mic-Key kan du give et fuldt måltid eller tilskud til et måltid Mic-Key gastrostomisonde bruges til at indgive sondemad, enten som tilskud ved utilstrækkeligt indtag af føde eller som eneste næringskilde. Med Mic-Key kan du give maden kontinuerligt som et helt måltid, som tilskud til et måltid eller som tilførsel af føde om natten.


Med Mic-Key ernæringssonde er det nemt at give medicinDet er nemt at give medicin med Mic-Key gastrostomisonden - og nemt at give mindre og hyppigere måltider. Mad og drikke gives direkte ind i mavesækken gennem Mic-Key via en forlængerslange. Når der ikke indgives ernæring, medicin eller vand, skal proppen blot sættes i  Mic-Key.


Mic-Key er nem at skifte - og fås til både børn og voksne Mic-Key er nem at indsætte og udskifte og findes til både børn og voksne. Mic-Key sonder fås i et stort udvalg af størrelser, så du kan opnå individuel pasform og optimal komfort. Alle Mic-Key-produkter er latexfri.


 

Du forlader nu MicKey.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra MicKey.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til MicKey.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.