Forlængerslanger

Forlængerslanger til Mic-Key

Når du skal give mad, væske og medicin gennem Mic-Key, skal du altid sætte en forlængerslange på sonden. Du må aldrig give medicin eller mad direkte i din Mic-Key.
Mic-Key-forlængerslanger er latex- og ftalatfri, og de er med ENFit. Det betyder at de har en specialudviklet låsemekanisme, som automatisk åbner/lukker ernæringsventilen på Mic-Key, når du drejer forlængerslangen 3/4 omgang. Du skal huske at lukke den indgang, du ikke bruger, før du giver ernæring/medicin. Tryk proppen på plads, og drej let med uret, indtil den sidder fast.
Her kan du se, hvordan man anvender en forlængerslange med ENFit.
Forlængerslanger kan tilsluttes til ISO-standardiserede sprøjter med ENFit og ernæringssæt. Brug kun originale Mic-Key-forlængerslanger.

Y-forlængerslange, vinklet med ENFit

Du kan bruge Y-forlængerslangen, når du skal give almindelig sondemad, væske og medicin. Den har to indgangsporte.

Y-forlængerslange, vinklet med ENFit:
Varenr. 0141-12, 30 cm
Varenr. 0141-24, 60 cm
Varenr. 0142-02,   5 cm

Bolus-forlængerslanger, lige/vinklet med ENFit

Den lige Bolus-forlængerslange har en større diameter end de øvrige forlængerslanger. Den er derfor velegnet, hvis du skal give mad med en lidt mere tyktflydende konsistens, eller hvis du har brug for store mængder medicin. Den har kun én indgangsport, som kan bruges til både sondemad og medicin. Du kan desuden bruge bolus-forlængerslangen, hvis du får kvalme eller får for meget luft i maven. Tilslut bolus forlængerslangen til Mic-Key-knappen, drej ¾ omgang for at åbne ernæringsventilen, og lad den være åben, indtil ubehaget er gået over. Du kan eventuelt også prøve at sætte en sprøjte med ENFit-kobling til bolus-forlængerslangen og trække stemplet tilbage for at slippe af med luften.

Bolus-forlængerslange, lige med ENFit
Varenr. 0143-12, 30 cm
Varenr. 0143-24, 60 cm

Bolus-forlaengerslange lige m ENFit

Bolus-forlængerslange, vinklet med ENFit
Varenr. 0144-12, 30 cm
Varenr. 0144-24, 60 cm

Bolus-forlaengerslange vinklet med ENFit

Interaktiv guide om Mic-Key

Brug vores interaktive guide for at se animationer af, hvordan du anvender og passer din Mic-Key:

Mic-Key brugervejledning

Du kan downloade vores Mic-Key brugervejledning i pdf-format.


 

Senest opdateret  15-03-2021

Du forlader nu MicKey.dk

Du har valgt et link, der tager dig væk fra MicKey.dk. Klik på annuller for at vende tilbage til MicKey.dk eller klik fortsæt for at blive på hjemmesiden.